En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

 Buna mukabele, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Dairesel dizayn, kıç izini en aza indirirken dişi dikey harekete onay verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar karınin kılgın bir intihap haline getirir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne dürüst panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması bünyelabilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve elverişli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip Yangın Kapısı binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, reva fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir gestalt çabucak insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya haklı açılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya sebep vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Sahaında uzman ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page